Nieuwe ouders

Van harte welkom op onze site en bedankt voor uw interesse in o.b.s. Lyts Libben!

Kennismaking op school

Wij nodigen nieuwe ouders van harte uit contact op te nemen met Janneke Grijpma, directeur van o.b.s. Lyts Libben, voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertellen wij enthousiast over ons onderwijs en krijgt u volop ruimte voor het stellen van vragen. Ook krijgt u een rondleiding door de school zodat u zelf kunt zien en ervaren hoe wij werken op onze prachtige school.

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden op o.b.s. Lyts Libben, dan kan dat vanaf 2 jaar. Hieronder kunt u het aanmeldformulier downloaden, invullen en naar school mailen
E lytslibben@elanowg.nl

Bestand downloaden

Groep 1

Dit schooljaar hebben we twee kleuter groepen bij ons op school. Groep 1 en groep 1/2. In groep 1 zitten ongeveer 15 kinderen en in groep 2 ongeveer 25 kinderen. In groep 1 stromen de kinderen in die net 4 jaar zijn geworden. In de laatste weken voor de vierde verjaardag, gaat uw kind vier keer proefdraaien om alvast even te wennen op school en te ervaren hoe het is om straks iedere dag naar school te gaan. Juf Alida is juf van groep 1. Zij is er alle dagen en voor vragen kunt u altijd bij haar terecht.

Inloopochtend nieuwe kleuters en nieuwe ouders

Drie keer per jaar organiseren de directeuren van o.b.s. Lyts Libben en c.b.s. De F├╗gelsang een inloopochtend voor nieuwe kleuters en hun ouders. U krijgt dan een rondleiding door beide scholen waarbij de directeur vertelt over de school. De inloopochtenden zijn van 8:30 - 10:00 uur en staan tijdens het schooljaar 2017-2018 gepland op:

• 11 oktober 2017
  • 9 januari 2018