Aanmelden leerling

Bent u op zoek naar een goede basisschool voor uw kind? Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Janneke Grijpma, directeur van o.b.s. Lyts Libben, geeft graag antwoord op uw vragen, vertelt u enthousiast over het onderwijs op o.b.s. Lyts Libben en natuurlijk nemen we dan ook een kijkje in onze prachtige school!

Zodra u uw keuze heeft gemaakt, kunt u uw kind aanmelden bij ons op school. Dit kan al vanaf 2 jaar.

Het aanmeldformulier voor o.b.s. Lyts Libben vindt u onder het kopje nieuwe ouders.

Voor het maken van een afspraak voor een gesprek en/of het aanmelden en inschrijven van uw kind, kunt u contact opnemen met Janneke Grijpma, directeur o.b.s. Lyts Libben:

T:  0518-461736
E: lytslibben@elanowg.nl